סלט ברווז וירוק בסגנון תאילנדי
צריך מוצרי חלב ללא תוספת פסקטריון? סלט ברווז וירוק בסגנון תאילנדי-פפאיה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 87 גרם של שומן, וסך הכל 1038 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אורז ורמיצ'לי, שרימפס, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט פפאיה ירוק בסגנון תאילנדי, סלט סרטן בסגנון תאילנדי בפפאיה, ו סום טאם (סלט פפאיה ירוק תאילנדי) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט האורז על אש מתונה, משליך, עד השחמה קלה, על 4 דקות.
להעביר את האורז מטחנת מרגמה או תבלין ולתת מגניב לחלוטין. לירה או לטחון לאבקה.
במכתש גדול (או מעבד מזון), להלום את שרימפס מיובש עד הקרקע גס.
מוסיף את השום, צ ' ילה ובוטנים וקילו גס.
מוסיפים את הסוכרים ואת הפאונד למשחה.
מוסיפים את העגבניות ואת הקילוגרמים כדי למחוץ אותם בגסות. מערבבים במיץ לימון ורוטב דגים.
בקערה גדולה, לזרוק את פפאיה ירוקה, גזר, שאלוט, כוסברה ועלי נענע.
מוסיפים את רוטב העגבניות וזורקים היטב.
בסיר של מים רותחים, מוסיפים את אטריות האורז מנוקזות. לבשל עד רק אל דנטה, על 30 שניות.
מסננים ומחזירים את האטריות לסיר. ממלאים את הסיר במים קרים ומערבלים.
מסננים וחוזרים 3 פעמים כדי למנוע את האטריות להידבק זה לזה.
מסננים את האטריות במסננת ומרימים אותם כמה פעמים כדי לשחרר עודפי מים.
מחממים מחבת בינונית. מתבלים את שדי הברווז במלח ומוסיפים אותם למחבת החמה, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. הפחת את החום עד בינוני ומבשל עד העור הוא השחמה פריך, על 2 דקות יותר. סובב את הברווז ומבשל עד בינוני-נדיר, על 4 דקות יותר.
להעביר את הברווז ללוח גילוף לנוח במשך 5 דקות. פרוס דק את שדי הברווז לרוחב.
מוסיפים את אטריות האורז לסלט פפאיה ירוק וזורקים היטב.
העברה למגש. סדר את פרוסות הברווז למעלה.
מפזרים את אבקת האורז קלוי ומגישים.