קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

סלט בשר חזיר וקליפה

סלט בשר חזיר וקליפה
. אם יש לך מלח, פלפל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט פגז ירוק, סלט פגז גינה, ו סלט פגז מלפפון.

הוראות

1
ממלאים סיר במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים את פסטה הקליפה ומבשלים עד הפסטה הוא רך אבל מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מערבבים את האפונה, בשר חזיר, גבינת צ ' דר, בצל, מיונז, שמן צמחי, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה גדולה; מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים למעיל. מכסים ומקררים 1 שעה, או עד צונן לחלוטין, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
שמן צמחישמן צמחי
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
פלפלפלפל
בצלבצל
אפונהאפונה
מלחמלח
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה