המתכון הלבן Pizzan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-188 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מרגרינה ללא חלב, גבינת מוצרלה טבעונית, משקה חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. נסו פיצה צמחונית, פשטידת פיצה צמחונית מאוד, ו פיצה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 246°.In סיר קטן, להמיס מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד מעורבב, ומוודאים לגרד את כל תערובת הקמח / חמאה מהחלק התחתון של המחבת.לאט מאוד להוסיף את משקה חלב קוקוס, לטאטא אותו לתוך קמח / חמאה. מערבבים את השום (אם משתמשים), אורגנו, מלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה איטית, להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתעבה. מערבבים בפרמזן הטבעוני.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלב קוקוס
רוטב עגבניות Hunt's®
פחיות) מרק עוף דל נתרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מהחום.מורחים באופן שווה את הרוטב הלבן על קרום הפיצה הבלתי מעורער.למעלה עם הירקות האהובים עליך. (השתמשתי אספרגוס, זיתים שחורים, פטריות, בצל)העליון עם כל תחליף בשר צמחוני, אם שימוש, כגון בייקון או בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיתים שחורים
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מפזרים מוצרלה על כל הפיצה (הרבה או קצת, זה הפיצה שלך)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
5
מניחים על המדף האמצעי של תנור שחומם מראש ואופים במשך כ 15-18 דקות כדי לחמם את התחתית.להעביר אותו למדף העליון עוד 10-15 דקות, או עד הגבינה מתחילה חום.כאשר נעשה זאת, להסיר פיצה מהמחבת על קרש חיתוך. פרוסה וליהנות חם.