סלט דלעת חם עם פולנתאן זרעי דלעת מסוכרים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם ארוגולה, מלח, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט לני עם זרעי דלעת מסוכרים, עוגת דלעת Gingersnap עם זרעי דלעת מסוכרים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא קמח תירס, מים, ו 2 1/4 כפיות מלח לרתיחה בסיר כבד 4 ליטר, ערבוב כל הזמן. להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה הוא שמנת ורכה, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים ב 11/2 כפות חמאה וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
כף פולנטה על מרכז של גיליון אפייה גדול חמאה קלות, ואז להפיץ באופן שווה לתוך מלבן 10 על 7 אינץ '(בערך 1/2 אינץ'). מכסים בניילון נצמד, ואז לתקוע כמה חורים בניילון נצמד עם סכין חדה קטנה וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
מורחים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
סכין
1
ממיסים את שאר כפות החמאה בסיר כבד על אש מתונה. מערבבים בסוכר, כמון, קינמון, פפריקה, קאיין, ו 1/4 מלח כפית, ואז לבשל, בלי לערבב, עד קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
פלפל קאיין טחון
פפריקה
חמאה
כמון
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים זרעי דלעת ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהזרעים נפוחים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
זרעים
3
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. כאשר הזרעים התקשו, לשבור את כל גושים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
1
לטאטא יחד מיץ רימון, חומץ, ושאלות ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
שאלות
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
לטאטא 3 כפות שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים רבע דלעת לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לזרוק עם 1 כף שמן ומלח ופלפל לטעום במחבת אפייה רדודה ולסדר פרוסות בשכבה 1. צלי באמצע התנור עד רק במכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דלעת
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
הסר מהתנור, ואז לכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
1
חתוך פולנטה למלבן 9 על 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
2
חותכים פולנטה לתוך 6 (3 אינץ') ריבועים, ולאחר מכן חצי כל ריבוע באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
3
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדולה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל פולנטה ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב, על 8 דקות (במידת הצורך, להשתמש הנותרים שמן כף עבור אצווה שנייה).
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להעביר כמו מבושל לצלחת ולשמור חם, מכוסה.
1
לגלח 12 רצועות מגבינה עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גבינה
ציוד שתשתמש בו
קולף
2
לטאטא ויניגרט, ואז לזרוק ארוגולה בקערה גדולה עם מספיק ויניגרט כדי מעיל קל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ארוגולה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מניחים כמה חתיכות של דלעת ו 1 חתיכת פולנטה על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם ארוגולה, יותר דלעת, ואת שאר פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
פולנטה
דלעת
4
מפזרים זרעי דלעת מסוכרים העליון עם שבבי פרמזן, ואז טפטוף עם ויניגרט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת
ויניגרט
פרמזן
1
* פולנטה, התפשט על תבנית אפייה ועדיין לא מטוגן, יכול להיות מקורר עד 1 יום. * זרעי דלעת מסוכרים ניתן להכין 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * כדי מיץ רימון, בחוזקה לגלגל אותו על משטח עבודה עד שהוא מרגיש רך יותר, ואז לחתוך חור קטן בעור ולסחוט.