קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט דלעת חם עם פולנטה זרעי דלעת מסוכרים

סלט דלעת חם עם פולנטה זרעי דלעת מסוכרים
סלט דלעת חם עם פולנתאן זרעי דלעת מסוכרים נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם ארוגולה, מלח, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט לני עם זרעי דלעת מסוכרים, עוגת דלעת Gingersnap עם זרעי דלעת מסוכרים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא קמח תירס, מים, ו 2 1/4 כפיות מלח לרתיחה בסיר כבד 4 ליטר, ערבוב כל הזמן. להפחית חום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה הוא שמנת ורכה, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים ב 11/2 כפות חמאה וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
כף פולנטה על מרכז של גיליון אפייה גדול חמאה קלות, ואז להפיץ באופן שווה לתוך מלבן 10 על 7 אינץ '(בערך 1/2 אינץ'). מכסים בניילון נצמד, ואז לתקוע כמה חורים בניילון נצמד עם סכין חדה קטנה וצינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
סכיןסכין
1
ממיסים את שאר כפות החמאה בסיר כבד על אש מתונה. מערבבים בסוכר, כמון, קינמון, פפריקה, קאיין, ו 1/4 מלח כפית, ואז לבשל, בלי לערבב, עד קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
כמוןכמון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים זרעי דלעת ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהזרעים נפוחים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
זרעיםזרעים
3
מעבירים לצלחת כדי להתקרר. כאשר הזרעים התקשו, לשבור את כל גושים עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
1
לטאטא יחד מיץ רימון, חומץ, ושאלות ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
שאלותשאלות
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
לטאטא 3 כפות שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים רבע דלעת לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לזרוק עם 1 כף שמן ומלח ופלפל לטעום במחבת אפייה רדודה ולסדר פרוסות בשכבה 1. צלי באמצע התנור עד רק במכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דלעתדלעת
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
הסר מהתנור, ואז לכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
1
חתוך פולנטה למלבן 9 על 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
2
חותכים פולנטה לתוך 6 (3 אינץ') ריבועים, ולאחר מכן חצי כל ריבוע באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
3
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדולה עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל פולנטה ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, עד חום זהוב, על 8 דקות (במידת הצורך, להשתמש הנותרים שמן כף עבור אצווה שנייה).
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להעביר כמו מבושל לצלחת ולשמור חם, מכוסה.
1
לגלח 12 רצועות מגבינה עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
לטאטא ויניגרט, ואז לזרוק ארוגולה בקערה גדולה עם מספיק ויניגרט כדי מעיל קל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ארוגולהארוגולה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים כמה חתיכות של דלעת ו 1 חתיכת פולנטה על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם ארוגולה, יותר דלעת, ואת שאר פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
פולנטהפולנטה
דלעתדלעת
4
מפזרים זרעי דלעת מסוכרים העליון עם שבבי פרמזן, ואז טפטוף עם ויניגרט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
ויניגרטויניגרט
פרמזןפרמזן
1
* פולנטה, התפשט על תבנית אפייה ועדיין לא מטוגן, יכול להיות מקורר עד 1 יום. * זרעי דלעת מסוכרים ניתן להכין 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * כדי מיץ רימון, בחוזקה לגלגל אותו על משטח עבודה עד שהוא מרגיש רך יותר, ואז לחתוך חור קטן בעור ולסחוט.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
רימוןרימון
פולנטהפולנטה
מורחיםמורחים
מיץמיץ
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ארוגולה, גזוזארוגולה, גזוז907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דלעת גבינה קטנה או דלעת סקווש, קלופים, לרבעים לאורכו, וזרעדלעת גבינה קטנה או דלעת סקווש, קלופים, לרבעים לאורכו, וזרע0(יכול להיות או להרחיק)קאייןקאיין0(יכול להיות או להרחיק)יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ רימונים טרי (ראה הערת טבחים, להלן) או קוקטייל מיץ חמוציותמיץ רימונים טרי (ראה הערת טבחים, להלן) או קוקטייל מיץ חמוציות1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון6(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה0(יכול להיות או להרחיק)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמג'יאנו-רג' יאנופרמג'יאנו-רג' יאנו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזרעי דלעת ירוקים (מקולפים) גלם (pepitas)זרעי דלעת ירוקים (מקולפים) גלם (pepitas)3(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שאלות טחוןשאלות טחון2(יכול להיות או להרחיק)חומץ שריחומץ שרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס צהוב (לא גס)קמח תירס צהוב (לא גס)