סלט האדוק מעושן עם ביצים עלומות & croûtons
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים תיבת המתכון שלך, סלט האדוק מעושן עם ביצים עלומות & croutons עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. במנה עיקרית זו יש 2246 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 141 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חרדל מלא, שעועית חבילה, האדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטונים שום, רטטוי עם ביצים עלומות וקרוטונים שום, ו האדוק מעושן Kedgeree, ביצי שליו ומיונז קארי.
הוראות
לטאטא את החרדל, חומץ, 3 כפות שמן עם 1 כף מים קמצוץ של מלח כדי להפוך את ההלבשה.
לחמם את הגריל גבוה, לפזר את הלחם על מגש אפייה טפטוף עם השמן הנותר. שים על החלק התחתון של הגריל וטוסט במשך 8-10 דקות, זורק כל כמה דקות עד כל הכבוד.
בעוד קרוטונים הם קלייה, להרתיח את השעועית במשך 3-5 דקות עד מבושל אבל פריך מעט. לגרוף אותם החוצה באמצעות כפית מחוררת ולזרוק אותם בקערה עם רוטב קטן. מנמיכים את החום מתחת למים, מוסיפים את האדוק ולגנוב בעדינות במשך 5 דקות. הרם את הדג על צלחת, להוסיף התזה של חומץ למים, לשבור את הביצים ולקטוף אותם במשך 3 דקות. הרם אותם על חתיכת מגבת מטבח כדי לנקז.
להטות את העלים לתוך קערה גדולה פתית מעל האדוק בחתיכות גדולות.
הוסף את crotons ושעועית בתוספת רוב ההלבשה, ואז לזרוק את הכל ביחד. ערימה על 2 צלחות, העליון עם הביצים, טפטוף עם ההלבשה הנותרת ולאכול בזמן שלה עדיין חם.