סלט הקיסר שלי. חלק 2
סלט הקיסר שלי. חלק 2 עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם לבבות של חסה רומיין, שמן זית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מאפינס S ' Mores: חלק מזין, פינוק חלק, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל.
הוראות
מניחים אנשובי לתוך בלנדר או מעבד מזון. לזרוק שום, חרדל דיז ' ון, ווסטרשייר וחומץ. לאחר מכן, להוסיף מיץ לימון. תן לו שילוב טוב. Pulse המעבד או להתמזג במהירות נמוכה במשך כמה שניות. לגרד את הצדדים. עם מעבד מזון או בלנדר על, שמן זית דיזל לתערובת בזרם קטן. לגרד את הצדדים, ומערבבים אותו שוב לשלב ביסודיות.
מוסיפים מלח, פלפל שחור וגבינת פרמזן. Pulse כל הדבר יחד ולערבב עד משולב היטב. מקררים את הרוטב במשך כמה שעות לפני השימוש בו על הסלט.קרוטונים: פורסים את הלחם לפרוסות עבות וחותכים אותם לקוביות 1 אינץ'. לזרוק אותם על תבנית אפייה.
מחממים שמן זית בסיר קטן או במחבת על אש נמוכה. לקלף ו crushbut dont קוצצים 2 שיני שום ולהוסיף אותם לשמן. השתמש בכפית כדי להזיז את השום סביב במחבת. לאחר כ 3 עד 5 דקות, לכבות את החום ולהסיר את השום מהמחבת. לאט לאט לטפטף את שמן הזית על קוביות הלחם.
מערבבים יחד עם הידיים, ואז מפזרים קלות עם מלח.
אופים ב 200 לשעה אחת, מנער את המחבת מדי פעם.שעה לאחר האפייה, להגביר את החום ל-400 מעלות.
אופים אותם בחום גבוה רק לכמה דקות.סלט: לשטוף ולבבות יבשים של חסה, לחתוך את החסה עם סכין. השתמש מקלף ירקות לגלח פרוסות גדולות, דקות של פרמזן.
טפטוף על מחצית הרוטב מעל החלק העליון של החסה. לזרוק קומץ טוב של שבבי פרמזן. תן לו זריקה ראשונית טובה, רק כדי שתוכל להעריך כמה עוד רוטב אתה צריך.
מוסיפים עוד רוטב ופרמזן לפי הטעם.
הוסף קרוטונים מקוררים. זרוק בעדינות.