סלט ולנסיה (אנסלדה ולנסיאנה)
סלט ולנסיה (אנסלדה ולנסיאנה) יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 332 קלוריות. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים סיציליאני, דבש, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הציון הזה די טוב. נסו פאייה ולנסיה, סלט פירות (אנסלדה דה פרוטאס), ו אנסלדה פרסקה (סלט טרי) (מתכונים דומים).
הוראות
השלך את כל העלים החומים או הנבולים מהרומיין. הפרד את הראש לעלים בודדים. חתוך את הצלעות המרכזיות העבות מעלי הרומיין, וקרע את שאר העלה לחתיכות בגודל ביס. שוטפים ומייבשים את החסה, רצוי בספינר סלט. ניתן לנקות את הרומיין עד שעתיים לפני ההגשה; מקררים אותו בקערת הגשה מכוסה במגבת לחה.
חותכים את החלקים והתחתונים מהתפוזים בעזרת סכין קילוף. חתוך את העור, הסר כמה שיותר מהגומה הלבנה.
הסר את החלקים בין הממברנות בעזרת סכין קילוף. עבדו על קערה בינונית כדי לתפוס כל מיץ מהתפוזים. הניחו את הקטעים הכתומים בצד בקערה קטנה.
הקציפו יחד את מיץ התפוזים, החומץ, הדבש והטימין שנאספו.
מקציפים פנימה את שמן הזית בזרם דק עד לקבלת תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
זורקים את החסה, הבצל והזיתים יחד עם הרוטב בקערת הגשה. מפזרים את קטעי התפוז על הסלט ומגישים.