סלט חזיר ואורז בר
סלט חזיר ואורז בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, גזר, תערובת אורז מומרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: קלאסיקה דרומית כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מדליוני חזיר בלסמי עם אפרסקים בגריל וסלט אורז בר, חזיר מנדרינה ואורז בר, ו בשר חזיר עם אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס מביאים סיר מים לרתיחה, מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהם רכים, 15 עד 20 דקות.
מסננים; לשטוף תחת מים קרים.
בינתיים זורקים בקערה את הגזר עם הקינמון, 1 כף חומץ ומלח ופלפל לפי הטעם.
מפזרים את החזיר עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את החזיר ומשחימים בכל רחבי, 5 דקות.
מוסיפים את הגזר ומבשלים 2 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור; צולים עד שמדחום המוחדר לחזיר רושם 150 מעלות פרנהייט, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך.
הקציפו את היוגורט, הפקאנים, השום, יתרת 1 כף החומץ, 1 כף מים, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם בקערה גדולה. מערבבים פנימה את הגזר הקלוי ואת טפטופי המחבת.
מוסיפים את הירוקים, חמוציות מיובשות ואורז וזורקים. מתבלים במלח ופלפל ומחלקים בין הצלחות. פורסים את החזיר ומוסיפים לסלטים.