קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

סלט חזיר ואורז בר

סלט חזיר ואורז בר
סלט חזיר ואורז בר נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 406 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, גזר, תערובת אורז מומרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: קלאסיקה דרומית כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מדליוני חזיר בלסמי עם אפרסקים בגריל וסלט אורז בר, חזיר מנדרינה ואורז בר, ו בשר חזיר עם אורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס מביאים סיר מים לרתיחה, מוסיפים את האורז ומבשלים עד שהם רכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים; לשטוף תחת מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3
בינתיים זורקים בקערה את הגזר עם הקינמון, 1 כף חומץ ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מפזרים את החזיר עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את החזיר ומשחימים בכל רחבי, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מוסיפים את הגזר ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מעבירים את המחבת לתנור; צולים עד שמדחום המוחדר לחזיר רושם 150 מעלות פרנהייט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
9
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
הקציפו את היוגורט, הפקאנים, השום, יתרת 1 כף החומץ, 1 כף מים, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם בקערה גדולה. מערבבים פנימה את הגזר הקלוי ואת טפטופי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים את הירוקים, חמוציות מיובשות ואורז וזורקים. מתבלים במלח ופלפל ומחלקים בין הצלחות. פורסים את החזיר ומוסיפים לסלטים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ירוקירוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
צילום: כריסטופר טסטני