קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות82
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

סלט חם של כבדי עוף, פפריקה מעושנת ושרי

סלט חם של כבדי עוף, פפריקה מעושנת ושרי
צריך משקאות ללא גלוטן? סלט חם של כבדי עוף, פפריקה מעושנת ושרי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, שיני שום, סלט רקטות, וכבדי עוף לארוז. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק שרי-שום עם פפריקה מעושנת, סלט תפוחי אדמה מעושן, ו ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה.

הוראות

1
שים את כל החומרים לרוטב לתוך מעבד מזון, ואז יז למשחה מחוספסת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שים את אגוזי לוז הנותרים על תבנית אפייה, צלי במשך 5 דקות עד קלוי קלוי, בערך קוצצים, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
עכשיו להפוך את הסלט להוסיף את שמן זית וחמאה למחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מטגנים במהירות את הכבדים ב 2 קבוצות עד השחמה, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את השרי, ואז בועה לכמה דקות על חום גבוה. מערבבים ברוטב ולאפשר לו להתעבות ולחמם דרך. להתיז במיץ לימון, ואז עונה לטעם. להלביש את עלי הסלט עם מעט חומץ שרי. כפית את הכבדים והרוטב על צלחות הגשה, מפזרים עם אגוזי לוז קצוצים קלויים, ואז לפזר על עלי סלט לבושים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אגוזי לוזאגוזי לוז
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)