סלט טורקיה עבור 60
סלט טורקיה המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 476 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם מלח מתובל, בצל, שקדים פרוסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב שקדים פרוסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס גנאש שוקולד אבוקדו כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו סלט טורקיה קוב ושאריות הודו, סלט הודו, ו סלט טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את ההודו. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר תרנגול הודו מן העצמות; להשליך עצמות.
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס.
בכמה קערות גדולות, לשלב את תרנגול הודו, מקרוני, סלרי, ערמונים מים, אפונה ובצל.
להקציף מיונז ומלח מתובל; מערבבים לסלט. מצננים מספר שעות.
מוסיפים שקדים ממש לפני ההגשה.