אם יש לכם מלפפון, פלפל, פילה חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר יווני., סלט גינה יווני, ו סלט סטייק יווני.
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה גדולה; להוסיף חזיר, פונה מעיל. שקית חותם, ומרינדה במקרר 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מניחים 1/2 כוס מלפפון, שמיר, ויוגורט במעבד מזון; תהליך 10 שניות או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב