סלט טנדרלוין חזיר יווני
אם יש לכם מלפפון, פלפל, פילה חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר יווני., סלט גינה יווני, ו סלט סטייק יווני.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית ניילון zip-top חובה גדולה; להוסיף חזיר, פונה מעיל. שקית חותם, ומרינדה במקרר 30 דקות, הפיכת שקית מדי פעם.
מניחים 1/2 כוס מלפפון, שמיר, ויוגורט במעבד מזון; תהליך 10 שניות או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
הסר חזיר מן התיק; להשליך מרינדה.
מניחים על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול. כיסוי וגריל 25 דקות או עד מדחום בשר רושם 155, מפנה מדי פעם.
הסר מן הגריל; תן לעמוד 10 דקות או עד רשם מדחום 16
מחלקים חסה בין 4 צלחות; העליון באופן שווה עם הנותרים מלפפון, בצל, הבא 6 מרכיבים. למעלה באופן שווה עם חזיר. למעלה כל אחד עם 6 כפות רוטב.