קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות21
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט טריז קלאסי עם Flatiron מושחר "קרוטונים" וגבינה כחולה

סלט טריז קלאסי עם Flatiron מושחר
סלט טריז קלאסי עם Flatiron מושחר "קרוטונים" וגבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת בצל, פלפל סדוק טרי, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו סלט טריז קלאסי עם רוטב גבינה כחולה, סלט טריז קלאסי עם רוטב גבינה כחול בהיר, ו סלט טריז גבינה כחולה קלאסי וסיור חוות סלט דול (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הסטייק לקוביות 1 אינץ'. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
מניחים את תערובת התבלינים בקערה רדודה. שימו את קוביות הסטייק בתערובת. מניחים בצד בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים מחבת ברזל יצוק גדול מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף 2 כפות שמן ולתת לו לקבל די חם, כמעט עישון. לאחר השמן במחבת חם (זה צריך להבהב) להוסיף כמה חתיכות של סטייק למחבת. אל תצטופפו, תעבדו בקבוצות. מהר להשחיר את הבשר על כל הצדדים, פונה לעתים קרובות. מבשלים כל אחד על 2 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר. להעביר אותם צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז כפי שהם מסיימים. המשך לבשל את הבשר בקבוצות עד שהוא כל מושחר. יהיה עליך לרענן את השמן פעם או פעמיים במהלך התהליך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
תן לזה להיות חם שוב לפני שתמשיך.להרכיב את הסלט: לקלף כמה מהשכבות החיצוניות הרחק ראש חסה קרחון. אתה צריך להישאר עם כדור הדוק, קומפקטי על 7 אינץ ' בקוטר. אתר את קצה הגבעול וחתוך אותו כדי ליצור פלחי 4 בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
חסה קרחוןחסה קרחון
6
מניחים כל טריז על צלחת הגשה עם כמה קרוטונים flatiron מושחרים מפוזרים סביב כל טריז. מחלקים את העגבניות, הבצל והצנוניות בין כל צלחת; לטפטף את הסלטים עם כמה כפות רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מקשטים עם גבינה כחולה שנותרה ועירית. מתבלים עם עוד פלפל שחור אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)0(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות שרי או ענביםעגבניות שרי או ענבים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית טחוןעירית טחון1סטייק ברזל שטוח (כ 2 בתוספת פאונד) במרינדה אם אתה אוהב סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח (כ 2 בתוספת פאונד) במרינדה אם אתה אוהב סטייק ברזל שטוח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1ראשחסה ראש קרחון חסהחסה ראש קרחון חסה1צביטהתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצנון פרוס דקצנון פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק1קטןשאלות (טחון) שאלות קטנותשאלות (טחון) שאלות קטנות2(חוֹרֶף)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין יבשיםעלי טימין יבשים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין לבןחומץ יין לבן