סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי
סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 220 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך שמן זית, קוביות לחם כפרי, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט ירקות חרדל גלם עם Gruyère ו קרוטונים אנשובי, סלט ירקות חרדל עם רוטב אנשובי, ו שן הארי ירוק עם ביצה מטוגנת, קרוטונים, רוטב אנשובי מ ' פראני של (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים אנשובי ושום בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן.
מניחים קוביות לחם בקערה בינונית.
טפטוף 2 כפות שמן אנשובי מעל, משליך מעיל.
מפזרים לחם עם מלח, פלפל, וחצי גבינה; לזרוק מעיל.
ריסוס גיליון אפייה rimmed עם תרסיס nonstick. לפזר לחם על הסדין.
אופים קרוטונים עד פריך וזהב, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. תניח בצד.
מידה 8 כוסות (ארוז באופן רופף) ירקות חרדל ומניחים בקערה גדולה (שומרים את כל הירוקים הנותרים לשימוש נוסף).
מוסיפים קרוטונים והגבינה שנותרו לקערה.
להקציף 5 כפיות מיץ לימון לתוך שמן אנשובי שנותר; רוטב העונה עם מלח, פלפל, ומיץ לימון יותר, אם תרצה.
להוסיף רוטב לסלט; לזרוק למעיל.