סלט כרוב אדום
סלט כרוב אדום דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. אם יש לך פריחה בייקון unsmoked, כרוב, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: כרוב אדום, צנון וסלט אנדיב / סלט חורף, סלט כרוב אדום, ו סלט כרוב אדום.
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת עד פריך. אתה לא צריך שום שמן כמו השומן יהיה לרוץ מן הבייקון.
מחממים את החומץ בסיר גדול עד רק רותח. עצה בסוכר ומערבבים להתמוסס, ולאחר מכן להוסיף את הכרוב האדום. לבשל במשך 35 דקות נוספות, לזרוק את הכרוב דרך החומץ.
כפית את הכרוב לקערה, מערבבים דרך הבייקון, סולטנים ומתבלים עם פלפל שחור וקצת מלח. אפשר להתקרר.
לזרוק את הגבינה הכחולה כדי לשרת.