סלט כרוב וטופו נאפה עם ויניגרט כתום-זנגביל
סלט כרוב וטופו נאפה עם ויניגרט כתום-זנגביל נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קליפת תפוז, זנגביל, כרוב נאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. וזה מרהיב. מתכונים דומים: כרוב נאפה וסלט טופו, כרוב נאפה וסלט טופו עם רוטב שומשום, ו סלט כרוב נאפה עם בורשט ויניגרט.
הוראות
כדי להכין את ויניגרט, לשלב את 9 החומרים הראשונים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף, ולהניח בצד.
כדי להכין את הסלט, להביא את פרוסת המים וג ' ינג ' ר לרתיחה בסיר גדול; להוסיף פרחי ברוקולי. לבשל 1 דקה.
מוסיפים את הכרוב, בצל ירוק ואפונה שלג; מבשלים 30 שניות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מניחים את תערובת הכרוב על כמה שכבות של מגבות נייר, ומכסים עם מגבות נייר נוספות.
בואו לעמוד 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
מערבבים ברוקולי תערובת, טופו, שומשום, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים ויניגרט, משליכים למעיל.