סלט כרוב וטופו נאפה עם ויניגרט כתום-זנגביל נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קליפת תפוז, זנגביל, כרוב נאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. וזה מרהיב. מתכונים דומים: כרוב נאפה וסלט טופו, כרוב נאפה וסלט טופו עם רוטב שומשום, ו סלט כרוב נאפה עם בורשט ויניגרט.
הוראות
1
כדי להכין את ויניגרט, לשלב את 9 החומרים הראשונים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להכין את הסלט, להביא את פרוסת המים וג ' ינג ' ר לרתיחה בסיר גדול; להוסיף פרחי ברוקולי. לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הכרוב, בצל ירוק ואפונה שלג; מבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
טבעות פלפל אדום מתוק
מתכון לפיצוצ'רי
4
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מניחים את תערובת הכרוב על כמה שכבות של מגבות נייר, ומכסים עם מגבות נייר נוספות.