סלט כרוב ירקות
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? סלט כרוב ירקות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 350 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו זרעי סלרי, גזר, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו סלט כרוב ירקות, סלט כרוב ירקות באביב, ו סלט ירקות מגורר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להתאים מעבד מזון עם להב חיתוך עבה.
חותכים את הכרובים לתוך טריזים קטנים ומניחים אופקית לתוך צינור ההזנה. תהליך בקבוצות. לאחר מכן, להתאים את מעבד המזון עם להב צורמת.
חותכים את הגזר לשניים ומניחים בצינור ההזנה כך שהם שוכבים על צידיהם. לעבד בקבוצות ולערבב בקערה עם הכרוב מגורד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את המיונז, חרדל, סוכר, חומץ, זרעי סלרי, מלח סלרי, מלח ופלפל.
יוצקים מספיק של ההלבשה על הירקות מגורדים כדי להרטיב אותם.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.