קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

סלט כרוב סתיו

סלט כרוב סתיו
סלט כרוב סתיו נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 158 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, שמן זית, תפוזי טבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט סתיו חם, סלט תפוח סתיו פריך, ו המבורגרים פריך סתיו ירקות עם סלט תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את החומץ, שמן, סוכר, 1 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הכרוב, הבצל והפטרוזיליה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את הקליפה ואת הדגש הלבן של התפוזים. חותכים את הפרי לחצי ירח דק ומקפלים בעדינות לתוך הכרוב. מקררים, מכוסים, משליכים מדי פעם, במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
4
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר. כדי להביא את זה: סלט כרוב יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. פשוט להשאיר את התפוזים, אשר מאבדים את הצבע הבהיר שלהם לאורך זמן. לארוז אותם בנפרד לקפל אותם רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך