סלט כרוב סתיו
סלט כרוב סתיו נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 158 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ סיידר, שמן זית, תפוזי טבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט סתיו חם, סלט תפוח סתיו פריך, ו המבורגרים פריך סתיו ירקות עם סלט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את החומץ, שמן, סוכר, 1 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את הכרוב, הבצל והפטרוזיליה וזורקים לשלב.
חותכים את הקליפה ואת הדגש הלבן של התפוזים. חותכים את הפרי לחצי ירח דק ומקפלים בעדינות לתוך הכרוב. מקררים, מכוסים, משליכים מדי פעם, במשך 2 שעות.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר. כדי להביא את זה: סלט כרוב יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. פשוט להשאיר את התפוזים, אשר מאבדים את הצבע הבהיר שלהם לאורך זמן. לארוז אותם בנפרד לקפל אותם רק לפני ההגשה.