קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות19
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט כרוב ראמן

סלט כרוב ראמן
אם יש לך שקדים, פלפל טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב אטריות ראמן, סלט כרוב ראמן / סלט כרוב, ו סלט כרוב אטריות ראמן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, חומץ, סוכר, תערובת אטריות ראמן, מלח ופלפל כדי ליצור רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תערובת תיבולתערובת תיבול
חומץחומץ
פסטהפסטה
אטריות ראמןאטריות ראמן
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים שומשום ושקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות, או עד חום קל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערת סלט גדולה, לשלב את הכרוב, בצל ירוק ואטריות ראמן מרוסקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
בצל ירוקבצל ירוק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים רוטב על הכרוב, וזורקים את המעיל באופן שווה. למעלה עם שומשום קלוי ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שקדיםשקדים
כרובכרוב

יין מומלץ: ריזלינג, רוטב שומשום יפני, סוביניון בלאן

ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5