אם יש לך שקדים, פלפל טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב אטריות ראמן, סלט כרוב ראמן / סלט כרוב, ו סלט כרוב אטריות ראמן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, חומץ, סוכר, תערובת אטריות ראמן, מלח ופלפל כדי ליצור רוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תערובת תיבול
חומץ
פסטה
אטריות ראמן
סוכר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מניחים שומשום ושקדים בשכבה אחת על תבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
שקדים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות, או עד חום קל.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בקערת סלט גדולה, לשלב את הכרוב, בצל ירוק ואטריות ראמן מרוסקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
בצל ירוק
כרוב
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
יוצקים רוטב על הכרוב, וזורקים את המעיל באופן שווה. למעלה עם שומשום קלוי ושקדים.
ריזלינג, סאקי וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לאטריות ראמן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.