סלט לחם תירס צ'ילי
מתכון זה מ טעם הבית דורש עגבניות, רצועות בייקון, בצל ירוק ואורגנו. הסופרבול יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 40%. נסו לחם תירס צ'ילי, טריזי לחם תירס צ'ילי, ו לחם תירס צ'ילי אופים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכינים בלילת לחם תירס לפי הוראות החבילה. מערבבים צ ' ילי, כמון, אורגנו ומרווה.
מורחים ב-8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 400 אטומים למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב.
בקערה קטנה שלבו מיונז, שמנת חמוצה ותערובת רוטב; מניחים בצד. מפוררים מחצית מלחם התירס ל -13 אינץ'. איקס 9-ב. צלחת.
שכבה עם מחצית מהשעועית, תערובת המיונז, תירס, עגבניות, פלפל ירוק, בצל, בייקון וגבינה. חזור על שכבות (צלחת יהיה מלא מאוד). מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. הסגורה ויודאס קאווה ברוט רוז עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![סגורה ויודאס קאווה ברוט רוז]()
סגורה ויודאס קאווה ברוט רוז
ניחוחות פירותיים צעירים של תות, דומדמניות אדומות ורימון מובילים לחיך מרענן מלא בפירות דובדבן וחומציות קלה. גימור רך בגב החיך מעניק איזון מקסים ונגיש לקאווה זו.תערובת: 90% טרפט; 10% גרנאצ ' ה