קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות40
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מוקפץ סטייק אסייתי

סלט מוקפץ סטייק אסייתי
סלט מוקפץ סטייק אסייתי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 52 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל של 761 קלוריות. מתכון זה משמש 2. אם יש לכם פלפל סראנו, שורש ג'ינג'ר, פלפל אנגלי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מכלמתכונים יש 30 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. עם כפית ציון 89%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סטייק שומשום מוקפץ, סלט מוקפץ סטייק אסייתי, ו סטייק אגף אסייתי מוקפץ.

הוראות

1
הקציפו יחד את שמן הבוטנים, רוטב הסויה והפלפל בקערה; יוצקים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הסטייק, מצפים במרינדה, סוחטים עודפי אוויר ואוטמים את השקית. משרים במקרר למשך 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מבשלים ומערבבים את הסטייק והמרינדה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הפלפל, הבצל, הבצל הירוק, הג ' ינג ' ר ופלפל הסראנו. מבשלים עד שהסטייק חום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מגישים מעל מצע תרד עם הוויניגרט הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. כרמי פאלמר 41/72 מרלו קובווגה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
כרמי פאלמר 41/72 מרלו קוב נוגה
כרמי פאלמר 41/72 מרלו קוב נוגה
טעמים ברי כהה מודגש על ידי רמזים של תבלין טעמים עשן עדין.