סלט מלון ג'ין תוק בורמזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורמזי ג'ין תוק סלט מלון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 808 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, מיץ ליים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו סלט המלון הבורמזי של סוזן פניגר, סלט מלון בורמזי עם ויניגרט שומשום-ג'ינג'ר, ו קאזון יווק טוק (סלט גרגיר הנחלים) (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי חיתוך המלונים: לקצץ את הקליפה של כל 3 המלונים, להסיר כל זרעים, לחתוך את הבשר לקוביות 1/2 אינץ'. שים את כל האבטיח בקערת ערבוב גדולה.
בקערה נפרדת, לשלב את זנגביל, שומשום, מיץ ליים, רוטב סויה, 1/4 כוס שמן זית, 2 כפות של הסוכר, ו 1/2 כפית מלח.
מערבבים היטב ושופכים על המלון. לזרוק, ולתת לרבד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
שים את העדשים 4 כוסות מים קרים בסיר קטן להגדיר על חום גבוה, ולהביא לרתיחה, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים 1 כפית מלח ומבשלים במשך 5 דקות, או עד העדשים רכות אבל לא רגשני.
מסננים, שוטפים עם מים קרים כדי להירגע, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת מלון.
מערבבים את הקוקוס, הבוטנים, ליים קאפיר, נשארים 1 כפית סוכר, נשארים 1/4 כוס שמן זית, ונשארו 1/4 כפית מלח במחבת גדולה. טוסט תערובת בוטנים על חום בינוני-נמוך, ערבוב זה כל הזמן, עד קוקוס ובוטנים יש קלוי, בצורה לא אחידה, לחום זהוב, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את תערובת הבוטנים לתערובת המלון ומערבבים בעדינות לשלב.
מגישים בקערה גדולה, רצוי בטמפרטורת החדר.
* ג ' ינג 'ר צעיר: נמצא באסיה, ג' ינג ' ר צעיר יש עור לבן מאוד, כמעט שקוף, עם קצוות שורש כי הם בצבע ורוד. עם בשר עסיסי ומעט מאוד סיבים, זה אידיאלי עבור אכילת גלם. הטעם הוא עדין יותר מתון יותר מזה של זנגביל בוגר. ** עלה ליים כפור: שיח קוצני עם עלים ארומטיים, בצורת שעון חול, המשותף לדרום מזרח אסיה, ליים כפיר יש טעם פלפל חריף וייחודי. זה נקרא גם "kieffer סיד," "makrut," או "מגרוד."אם אתה לא יכול למצוא אותו, אתה יכול להחליף גרידת סיד מגוררת.
Reprinted with permission from Susan Feniger ' s Street Food by Susan Feniger, © 2012 Clarkson Potter
טעמה של סוזן פניגר לנסיעות משתקף בתפריט ברחוב סוזן פניגר (הוליווד) וב "שלושת המסעדות בגריל גריל" (לוס אנג 'לס, סנטה מוניקה ולאס וגאס) וב" בורדר גריל טראק " (Border Grill Truck) ובקיוסק (kiosk) שבבעלותה עם מרי סו מיליקן. פורצת דרך בערוץ food TV עם Tamales חם מדי של רשת מזון (1995-99), פניגר הופיע לאחרונה בעונה 2 של מאסטר שף עליון. "אוכל הרחוב" של סוזן פניגר, שנכתב עם קאג ' סה אלגר וליז לכמן, הוא ספרה השישי.