קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סלט מלון ג'ין תוק בורמזי

סלט מלון ג'ין תוק בורמזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורמזי ג'ין תוק סלט מלון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 808 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, מיץ ליים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו סלט המלון הבורמזי של סוזן פניגר, סלט מלון בורמזי עם ויניגרט שומשום-ג'ינג'ר, ו קאזון יווק טוק (סלט גרגיר הנחלים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי חיתוך המלונים: לקצץ את הקליפה של כל 3 המלונים, להסיר כל זרעים, לחתוך את הבשר לקוביות 1/2 אינץ'. שים את כל האבטיח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בקערה נפרדת, לשלב את זנגביל, שומשום, מיץ ליים, רוטב סויה, 1/4 כוס שמן זית, 2 כפות של הסוכר, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים היטב ושופכים על המלון. לזרוק, ולתת לרבד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
4
שים את העדשים 4 כוסות מים קרים בסיר קטן להגדיר על חום גבוה, ולהביא לרתיחה, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים 1 כפית מלח ומבשלים במשך 5 דקות, או עד העדשים רכות אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מסננים, שוטפים עם מים קרים כדי להירגע, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת מלון.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מערבבים את הקוקוס, הבוטנים, ליים קאפיר, נשארים 1 כפית סוכר, נשארים 1/4 כוס שמן זית, ונשארו 1/4 כפית מלח במחבת גדולה. טוסט תערובת בוטנים על חום בינוני-נמוך, ערבוב זה כל הזמן, עד קוקוס ובוטנים יש קלוי, בצורה לא אחידה, לחום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
9
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את תערובת הבוטנים לתערובת המלון ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
מלוןמלון
10
מגישים בקערה גדולה, רצוי בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
* ג ' ינג 'ר צעיר: נמצא באסיה, ג' ינג ' ר צעיר יש עור לבן מאוד, כמעט שקוף, עם קצוות שורש כי הם בצבע ורוד. עם בשר עסיסי ומעט מאוד סיבים, זה אידיאלי עבור אכילת גלם. הטעם הוא עדין יותר מתון יותר מזה של זנגביל בוגר. ** עלה ליים כפור: שיח קוצני עם עלים ארומטיים, בצורת שעון חול, המשותף לדרום מזרח אסיה, ליים כפיר יש טעם פלפל חריף וייחודי. זה נקרא גם "kieffer סיד," "makrut," או "מגרוד."אם אתה לא יכול למצוא אותו, אתה יכול להחליף גרידת סיד מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
12
Reprinted with permission from Susan Feniger ' s Street Food by Susan Feniger, © 2012 Clarkson Potter
13
טעמה של סוזן פניגר לנסיעות משתקף בתפריט ברחוב סוזן פניגר (הוליווד) וב "שלושת המסעדות בגריל גריל" (לוס אנג 'לס, סנטה מוניקה ולאס וגאס) וב" בורדר גריל טראק " (Border Grill Truck) ובקיוסק (kiosk) שבבעלותה עם מרי סו מיליקן. פורצת דרך בערוץ food TV עם Tamales חם מדי של רשת מזון (1995-99), פניגר הופיע לאחרונה בעונה 2 של מאסטר שף עליון. "אוכל הרחוב" של סוזן פניגר, שנכתב עם קאג ' סה אלגר וליז לכמן, הוא ספרה השישי.
מרכיבים שתצטרך
Tamales חםTamales חם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו