קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סלט מלון ג'ין תוק בורמזי

סלט מלון ג'ין תוק בורמזי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורמזי ג'ין תוק סלט מלון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 808 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, מיץ ליים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. נסו סלט המלון הבורמזי של סוזן פניגר, סלט מלון בורמזי עם ויניגרט שומשום-ג'ינג'ר, ו קאזון יווק טוק (סלט גרגיר הנחלים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי חיתוך המלונים: לקצץ את הקליפה של כל 3 המלונים, להסיר כל זרעים, לחתוך את הבשר לקוביות 1/2 אינץ'. שים את כל האבטיח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
בקערה נפרדת, לשלב את זנגביל, שומשום, מיץ ליים, רוטב סויה, 1/4 כוס שמן זית, 2 כפות של הסוכר, ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים היטב ושופכים על המלון. לזרוק, ולתת לרבד בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
4
שים את העדשים 4 כוסות מים קרים בסיר קטן להגדיר על חום גבוה, ולהביא לרתיחה, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים 1 כפית מלח ומבשלים במשך 5 דקות, או עד העדשים רכות אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מסננים, שוטפים עם מים קרים כדי להירגע, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת מלון.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מערבבים את הקוקוס, הבוטנים, ליים קאפיר, נשארים 1 כפית סוכר, נשארים 1/4 כוס שמן זית, ונשארו 1/4 כפית מלח במחבת גדולה. טוסט תערובת בוטנים על חום בינוני-נמוך, ערבוב זה כל הזמן, עד קוקוס ובוטנים יש קלוי, בצורה לא אחידה, לחום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שום מולבןשום מולבן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
9
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את תערובת הבוטנים לתערובת המלון ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
מלוןמלון
10
מגישים בקערה גדולה, רצוי בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
* ג ' ינג 'ר צעיר: נמצא באסיה, ג' ינג ' ר צעיר יש עור לבן מאוד, כמעט שקוף, עם קצוות שורש כי הם בצבע ורוד. עם בשר עסיסי ומעט מאוד סיבים, זה אידיאלי עבור אכילת גלם. הטעם הוא עדין יותר מתון יותר מזה של זנגביל בוגר. ** עלה ליים כפור: שיח קוצני עם עלים ארומטיים, בצורת שעון חול, המשותף לדרום מזרח אסיה, ליים כפיר יש טעם פלפל חריף וייחודי. זה נקרא גם "kieffer סיד," "makrut," או "מגרוד."אם אתה לא יכול למצוא אותו, אתה יכול להחליף גרידת סיד מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
12
Reprinted with permission from Susan Feniger ' s Street Food by Susan Feniger, © 2012 Clarkson Potter
13
טעמה של סוזן פניגר לנסיעות משתקף בתפריט ברחוב סוזן פניגר (הוליווד) וב "שלושת המסעדות בגריל גריל" (לוס אנג 'לס, סנטה מוניקה ולאס וגאס) וב" בורדר גריל טראק " (Border Grill Truck) ובקיוסק (kiosk) שבבעלותה עם מרי סו מיליקן. פורצת דרך בערוץ food TV עם Tamales חם מדי של רשת מזון (1995-99), פניגר הופיע לאחרונה בעונה 2 של מאסטר שף עליון. "אוכל הרחוב" של סוזן פניגר, שנכתב עם קאג ' סה אלגר וליז לכמן, הוא ספרה השישי.
מרכיבים שתצטרך
Tamales חםTamales חם
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)