סלט מלון ואפרסק עם פרושוטו ומוצרלה
סלט מלון ואפרסק עם פרושוטו ומוצרלאן נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פרושוטו, דבש מלון זרע, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסק, מוצרלה וסלט פרושוטו קריספי של טיילר פלורנס, פרושוטו, מלון ומוצרלה, ו מלון, מוצרלה, ושיפודי פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק מלון ואפרסק עם שמן ו vin cotto; העונה עם מלח ופלפל.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים את עשבי תיבול וגבינה.
מעבירים את הסלט למגש, למעלה עם פרושוטו ומגישים.