קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

סלט מלפפון כבוש

סלט מלפפון כבוש
סלט מלפפון במרינדה דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קאיין, מלפפון, נענע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 24%. נסו סלט מלפפון קל במרינדה, סלט חומוס במרינדה עם צנוניות ומלפפון, ו סלט מלפפון כבוש עם סלטה ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית שלבו מלפפון, יוגורט, חומץ אורז, דבש, נענע, קאיין ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ אורזחומץ אורז
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מקשטים בענפי נענע נוספים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1
קנה טרי. בדוק את החסה לאיתור השחמה, נבילה, כתמים יבשים או סימני גיל אחרים. אתה רוצה שהעלים יהיו בהירים, פריכים ולחים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
2
יבש את העלים. מים נובלים ירוקים ומדללים את ההלבשה. זריקה עם כמה מגבות נייר מרימה את הלחות שהשאירו רוב טווות הסלט.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
התאימו ירקות עם ההלבשה הנכונה. חסה חמאה וירקות אביב רכים הם הטובים ביותר כאשר הם מצופים בעדינות ברוטב חומצי קל. ירקות כבדים יותר יכולים לעמוד בטעמים גדולים וחומצות חזקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה חסהחמאה חסה
ירוקירוק
4
תעשה את זה בגודל ביס.
5
חותכים את כל המרכיבים שלך בערך באותו גודל. זה מקל על האכילה של הסלט ושומר על תשומת הלב על הטעם.
6
תנו לטעמים להתערבב. בעת הכנת רוטב, תנו לחומצה (חומץ, מיץ לימון) לספוג את התבלינים (שום, שאלוט, תבלינים, עשבי תיבול) למשך 15 דקות לפחות לפני הוספת השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
בדוק תיבול. טובלים עלה חסה ברוטב; זה ייתן לך טעם מדויק יותר מדגימה בעזרת כף.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
8
לזרוק עם הידיים. אין כלי אחר הוא עדין או נותן לך שליטה רבה.