סלט מלפפון כבוש
סלט מלפפון במרינדה דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קאיין, מלפפון, נענע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 24%. נסו סלט מלפפון קל במרינדה, סלט חומוס במרינדה עם צנוניות ומלפפון, ו סלט מלפפון כבוש עם סלטה ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית שלבו מלפפון, יוגורט, חומץ אורז, דבש, נענע, קאיין ומלח ופלפל לפי הטעם.
מקשטים בענפי נענע נוספים.
קנה טרי. בדוק את החסה לאיתור השחמה, נבילה, כתמים יבשים או סימני גיל אחרים. אתה רוצה שהעלים יהיו בהירים, פריכים ולחים.
יבש את העלים. מים נובלים ירוקים ומדללים את ההלבשה. זריקה עם כמה מגבות נייר מרימה את הלחות שהשאירו רוב טווות הסלט.
התאימו ירקות עם ההלבשה הנכונה. חסה חמאה וירקות אביב רכים הם הטובים ביותר כאשר הם מצופים בעדינות ברוטב חומצי קל. ירקות כבדים יותר יכולים לעמוד בטעמים גדולים וחומצות חזקות יותר.
חותכים את כל המרכיבים שלך בערך באותו גודל. זה מקל על האכילה של הסלט ושומר על תשומת הלב על הטעם.
תנו לטעמים להתערבב. בעת הכנת רוטב, תנו לחומצה (חומץ, מיץ לימון) לספוג את התבלינים (שום, שאלוט, תבלינים, עשבי תיבול) למשך 15 דקות לפחות לפני הוספת השמן.
בדוק תיבול. טובלים עלה חסה ברוטב; זה ייתן לך טעם מדויק יותר מדגימה בעזרת כף.
לזרוק עם הידיים. אין כלי אחר הוא עדין או נותן לך שליטה רבה.