סלט מלפפון מתוק וחריף יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . אם יש לך פלפל קאיין, זרעי סלרי, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט מלפפון חריף, סלט צנון מלפפון חמוץ חריף, ו טריאקי מקרל עם סלט מלפפון חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים פרוסות מלפפון עם מלח במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
בואו לעמוד עד מלפפונים מנוקזים, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
3
מעבירים לקערה גדולה וזורקים עם עגבניות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
לטאטא חומץ, שמן זרעי ענבים, דבש, שמנת חמוצה, זרעי סלרי, בזיליקום, אבקת שום, אורגנו, שמיר עשב, סוכר ופלפל קאיין בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת ירקות. מכסים ומקררים למשך שעה לפחות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים