סלט מקרל מעושן עם ירקות פריכים
סלט מקרל מעושן עם ירקות פריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. אם יש לכם צנוניות, תפוח סבתא סמית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: מקרל מעושן, סלט תפוזים וקוסקוס, סלט מקרל תפוחי אדמה & מעושן חם, ו סלט מקרל סלרי, כתום מעושן.
הוראות
בקערה, להקציף את היוגורט, חזרת, מיץ לימון, חומץ וסוכר. מקפלים את הדגים, מלפפון, צנוניות, תפוח עירית; העונה עם מלח ופלפל. למעלה עלי החסה עם הסלט ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.