קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק פלנק חם עם נענע וכוסברה

סלט סטייק פלנק חם עם נענע וכוסברה
סלט סטייק פלנק חם עם נענע וכוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 138 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו עלי נענע, רוטב סויה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן, סלט סטייק צלוי עם רוטב כוסברה מוקרם, ו סטייק צלוי סלט קיץ כוסברה לימון ויניגרט.

הוראות

1
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, מערבבים את רוטב הסויה עם הפלפל ו 2 כפות של עשב לימון.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
4
תדליק גריל. גריל סטייק האגף על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד חרוך מבחוץ אבל עדיין ורוד בתוך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
להעביר את הסטייק ללוח גילוף ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6
תחתוך את הסטייק לחצי לאורכו. חותכים את החצאים על פני הדגן 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
7
ב ווק גדול או מחבת לא מגיבה, לשלב את מיץ הסיד עם רוטב הדגים, פלפל אדום מרוסק, סוכר ואת 2 כפות הנותרים של lemongrass. מבשלים מעל חום מתון עד חם. מערבבים את סטייק פרוס יחד עם 1 כף של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
סטייק פרוססטייק פרוס
רוטב דגיםרוטב דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיפים את שאלוט, נענע, כוסברה ואבקת אורז קלויה, ערבוב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מעבירים את הסלט לצלחות ומגישים.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.