סלט סטקהאוס
סלט סטקהאוס נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לך מיונז, סטייק סינטה בקר, רוטב ראנץ ' לייט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט סטקהאוס, סלט סטייק עין-צלעות, ו סלט סטקהאוס.
הוראות
סטייק גריל 3 דקות. בכל צד.
רוטב. גריל 4 עד 5 דקות. או עד doneness בינוני( 71°), מפנה צחצוח מדי פעם עם נשאר A.
העבר סטייק ללוח חיתוך; כיסוי.
בואו לעמוד 5 דקות. בינתיים, לערבב מיונז, רוטב חזרת עד מעורבב.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות. מגש לכסות עם חסה; העליון עם עגבניות, בצל ובשר.
טפטוף עם תערובת מיונז; מפזרים גבינה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.