קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלט סלמון מקרוני

סלט סלמון מקרוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט סלמון מקרוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 444 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך טבסקו, סלרי, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלמון-סלט מקרוני, סלמון מקרוני לאפות, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את פסטה מקרוני: להביא סיר מים (2 ליטרים) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 1 כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את פסטה מקרוני יבש ומבשלים, חשוף, ברתיחה מתגלגלת במשך כ 10 דקות, או עד המקרוני הוא אל דנטה (מעט מוצק).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
4
הסר מהחום, לנקז, לשטוף בקצרה במים קרים (מקרוני צריך להיות עדיין חם לאחר שטיפה) ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מערבבים סלמון ומרכיבים אחרים בקערה גדולה: בקערה גדולה מערבבים את הסלמון, מיונז, חרדל, גרידת לימון ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מערבבים בצלצלי שאלוט, פטרוזיליה, שמיר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
שמירשמיר
7
מוסיפים מקרוני מרוקן וחם: 
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
8
מערבבים במקרוני מבושל בזמן שהוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
9
מוסיפים טבסקו ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם. כמו מקרוני סופג את המיונז, ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים לסלט כדי לשמור אותו מלהיות יבש. להתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
רוטב טבסקורוטב טבסקו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
תירגע לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.