סלט סלק וארוגולה
סלט סלק וארוגולה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שיני שום, מיץ לימון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט ארוגולן וסלק סלק, ו סלט סלק וארוגולה.
הוראות
מניחים סלק לסיר גדול ויוצקים מספיק מים כדי לכסות את הסלק על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד הסלק הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 15 דקות.
לקלף סלק, לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ', לחתוך פרוסות במחצית.
לרסק שום עם מלח בקערה קטנה באמצעות כף עד התערובת הופכת משחה. מערבבים מיץ לימון לתוך רסק שום. שמור על 1 כף רוטב לימון בקערה קטנה ויוצקים את הרוטב לימון הנותרים על סלק; לזרוק את המעיל.
מחלקים ארוגולה בין 4 צלחות; העליון כל צלחת עם סלק, גבינת פטה, זיתים; לטפטף סלטים עם שמן זית ושמר על רוטב לימון.