סלט סלק וגזר עדשים
סלט סלק וגזר עדשים נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם עדשים, גרידת לימון, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: סלט עדשים צרפתי וקלוי סלק, עדשים וסלט סלק עם ויניגרט לבנדר-חרדל, ו סלט סלק ועדשים עם פיטן וביצים מטוגנות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים מספיק מים לתבנית אפייה כדי לכסות את התחתית עם כ 1/2 אינץ ' של מים; להוסיף סלק.
אופים בתנור שחומם מראש עד סלק רך כאשר דקר עם מזלג, על 45 דקות.
להעביר סלק לקערה של מים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מביאים 3 כוסות מים לרתיחה בסיר; מוסיפים עדשים ומלח. להפחית את החום ומבשלים עד שהעדשים מכרזים, כ -20 דקות.
הסר סלק מן המים, לטפוח יבש, לחתוך את הקצוות ואת העור החיצוני את כל סלק. בערך לקצוץ סלק באח במעבד המזון.
מערבבים סלק, עדשים, עגבניות, גזר, כוסברה, בצל ירוק, גרידת לימון ומיץ לימון יחד בקערה; מתבלים במלח.