סלט סלק וכרישה עם רוטב בוטנים
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? סלט סלק וכרישה עם רוטב בוטנים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כרישה, מים, חמאת בוטנים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט סלק וג'יקמה קלוי עם רוטב בוטנים חלפיניו, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלט פטה סלמון קלוי עם רוטב סלט שמיר.
הוראות
השאר שורש 1 אינץ ' של גזע על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים סלק על תבנית אפייה קטנה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד מכרז כאשר פירסינג עם מזלג. מגניב. לקצץ את שורשי סלק וגבעול; לשפשף עורות.
חותכים כל סלק לחצי לאורכו; פורסים כל סלק חצי לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
שלב כרישה, שמן, ו 1/4 כפית מלח על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול; לזרוק היטב מעיל.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד מכרז רק מתחיל חום; מערבבים לאחר 8 דקות.
מערבבים מים, מיץ ליים, חמאת בוטנים, זנגביל, ו 1/4 כפית מלח, ערבוב היטב עם מקצף עד חלקה.
מסדרים 1/3 כוס נבטים על כל אחד 6 צלחות סלט; לחלק את סלק כרישה באופן שווה בין מנות.
טפטוף על 2 כפיות רוטב על כל מנה.