סלט סלק וסלט תפוחי אדמה
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלק זהוב, ירקות וטורטיית תפוחי אדמה, סלט סלק מוזהב, ו סלט סלק מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים סלק, מפחיתים את החום לגובה בינוני, מכסים ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה לסלק, מכסים שוב ומבשלים עד ששניהם רכים כאשר פירסינג, כ -10 דקות יותר.
לנקז ולתת מגניב. לקלף סלק, ואז לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה חצי ירחים.
בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד את השמנת החמוצה, מיונז, חומץ, בצל, פטרוזיליה, חזרת, ושום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מערבבים רוטב לתוך תפוחי האדמה.
לשטוף גרגיר הנחלים. בחר ענפים עדינים מגבעולים קשים וחותכים לאורכים 3-4 אינץ'. לארגן ענפים על מגש. למעלה עם תפוחי אדמה, ולאחר מכן לארגן סלק על תערובת.