קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט סלק וסלט תפוחי אדמה

סלט סלק וסלט תפוחי אדמה
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלק זהוב, ירקות וטורטיית תפוחי אדמה, סלט סלק מוזהב, ו סלט סלק מוזהב (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים סלק, מפחיתים את החום לגובה בינוני, מכסים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים תפוחי אדמה לסלק, מכסים שוב ומבשלים עד ששניהם רכים כאשר פירסינג, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז ולתת מגניב. לקלף סלק, ואז לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה חצי ירחים.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד את השמנת החמוצה, מיונז, חומץ, בצל, פטרוזיליה, חזרת, ושום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים רוטב לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
7
לשטוף גרגיר הנחלים. בחר ענפים עדינים מגבעולים קשים וחותכים לאורכים 3-4 אינץ'. לארגן ענפים על מגש. למעלה עם תפוחי אדמה, ולאחר מכן לארגן סלק על תערובת.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך