יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סלק זהוב, ירקות וטורטיית תפוחי אדמה, סלט סלק מוזהב, ו סלט סלק מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים סלק, מפחיתים את החום לגובה בינוני, מכסים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים תפוחי אדמה לסלק, מכסים שוב ומבשלים עד ששניהם רכים כאשר פירסינג, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
לנקז ולתת מגניב. לקלף סלק, ואז לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה חצי ירחים.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בקערה קטנה, להקציף יחד את השמנת החמוצה, מיונז, חומץ, בצל, פטרוזיליה, חזרת, ושום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים רוטב לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
7
לשטוף גרגיר הנחלים. בחר ענפים עדינים מגבעולים קשים וחותכים לאורכים 3-4 אינץ'. לארגן ענפים על מגש. למעלה עם תפוחי אדמה, ולאחר מכן לארגן סלק על תערובת.