סלט סלק ועדשים עם פטה וביצים מטוגנות
סלק וסלט עדשים עם Fetan וביצים מטוגנות נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, עלי שמיר, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט סלק ספירלי עם לפת, פסטו וביצים מטוגנות, ביצים מטוגנות על סלט עדשים חם עם לארדונים, ו נזיד עדשים אומבריוני עם ביצים מטוגנות בשמן זית.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
מניחים סלק חצוי בתבנית אפייה קטנה ולזרוק עם 1 כף שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים סלק לחתוך בצד למטה לצלות עד מכרז, 25 עד 30 דקות.
מניחים עדשים ומים בסיר בינוני יחד עם קמצוץ גדול של מלח. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, ואז לרדת לרתיחה. מבשלים עד העדשים נעשים אבל עדיין אל דנטה, 30 עד 35 דקות.
לנקז עדשים ולפזר אותם בקערה גדולה להתקרר.
בינתיים, חום 3 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ושומר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות בצבע חום זהוב וריחני, כ -15 דקות. קוצצים סלק ירוק, מוסיפים למחבת ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 8 דקות יותר. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לגרד תערובת לקערה עם עדשים. מחק את המחבת.
כאשר סלק מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם לחתוך אותם לקוביות גדולות.
מוסיפים סלק לקערה עם עדשים.
עבור ההלבשה: בקערה בינונית, להקציף יחד את החרדל, חומץ, דבש ומלח ופלפל לפי הטעם. זרם בשמן זית, ואז מערבבים בשמיר.
מוסיפים את הרוטב לסלק ועדשים ומערבבים בעדינות למעיל. להפוך את הסלט על מגש מנה ולפזר פטה על גבי.
מטגנים ביצים: חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. לפצח ביצה אחת בכל פעם לתוך קערה קטנה, ואז למחבת לטגן. לבשל, מחבת מתערבלת כל כך שמן חם bastes צמרות הביצים, עד חלמונים ביצה הם בקושי להגדיר, על 4 דקות. באמצעות מרית דקה, להעביר ביצים מטוגנות לראש סלט מצופה לשרת מיד.