סלט סלק חריף & שעועית
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. , אנו ממליצים לנסות גם : שעועית לבנה וסלט שעורה עם סלק ורוטב יוגורט, סלט ארבע שעועית חמצמץ, ו סלט שעועית מתוק וטנגי ארבעה.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
לובש כפפות מטבח, לקלף לקצץ את הסלק וחותכים 2 ס " מ טריזים.
מניחים אותם על גיליון גדול של נייר אלומיניום, ואז לזרוק עם 1 כף שמן, חצי גרידה כתום תיבול. מבשלים 45 דקות-1 שעות עד שהם יכולים להיות פירסינג בקלות עם מזלג. השאר לקרר.
מבשלים שעועית סויה במשך 3 דקות במים רותחים עד מתרכך.
לנקז, להתקרר מתחת לברז הקר, ואז לנקז שוב. רצועת עלים מן הקורנית ולהקציף עם חומץ, שמן זית הנותרים שאלוט. כאשר אתה מוכן לשרת, לזרוק את הכל יחד ולפזר על ההתלהבות הנותרת.