סלט סלק צלוי של שוק בי-רייט עם בצל כבוש ופטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט סלק קלוי של שוק דו-טכס עם בצל כבוש ו Fetan. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 161 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פטה, חומץ שמפניה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומר של שוק דו-Rite, תפוז דם, סלט אבוקדו, BI-Rite Market ' S BLT & E with Harissa Mayo, ו מחית קוקוס בטטה בקארי של שוק בי-רייט.
הוראות
מערבבים את הבצל, חומץ, וכמה צובטים של מלח בקערה קטנה ומניחים בצד.
אם משתמשים בסלק תינוקות, להשאיר את העור על אבל חצי או רבע מהם לפי הצורך, כך שהם כולם על 1 אינץ ' עבה. אם משתמשים סלק בינוני או גדול, לקלף לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
להתאים סל קיטור בסיר גדול, להוסיף מים רק לתחתית הסל, ולסדר את הסלק בשכבה אחת חמימה. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מכסים את הסיר, ולהפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמרצת. מבשלים עד הסלק הם מכרז לחלוטין כאשר פירסינג עם שיפוד, על 30 דקות. (לפקוח עין על מפלס המים במהלך הבישול, ולהוסיף יותר אם הוא מאיים להתייבש.)
הסר מהחום ולתת להתקרר. אם אתה משתמש סלק תינוק, להחליק את העורות ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד.
הזמנת הנוזל, להסיר את הבצל מהחומץ ולהוסיף לסלק. בקערה אחרת, לטאטא יחד את השמן, חרדל, דבש, 1 כף של חומץ שמורות, וכמה צביטות גדולות של מלח.
מוסיף את הרוטב, הפטרוזיליה, וכל אבל 2 כפות של פטה לסלק. לזרוק טוב וטעם; העונה עם יותר מלח או חומץ לפי הצורך.
מקשטים עם קומץ של פטה הנותרים על גבי.הערה: הגוון היפה של סלק יהיה כתם הידיים והבגדים שלך. ללבוש כפפות סינר אם ורוד הוא לא הצבע שלך!עצה: השתמש בכל סלק צבע שיש לך זמין; אם תבחר להשתמש הן סלק זהוב ואדום, לזרוק אותם עם ההלבשה בנפרד כדי לשמור על סלק אדום מכתים את הצהובים.