זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך מלח ים גס, שמן זית, עגבניות שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Mozzarellan וסלט עגבניות, Mozzarellan וסלט עגבניות, ו סלט מוצרלה עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור ההלבשה: בקערה, להקציף יחד את שמן הזית, מוצרלה נוזלי ומיץ חמוצים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון חמוץ מיץ
תפוח אדמה נא מגורר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להקציף בחומץ. טעם לתיבול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
שימו את הפטרוזיליה והמלח בקערה של מעבד המזון והדופק להתמזג עד שהם משולבים והמלח ירוק. שמור בצנצנת אטומה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
כדי להרכיב את הסלט: פרוסה ולסדר את העגבניות בשכבה אחת על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
לטפטף את העגבניות עם קצת סוכר, פלפל שחור והרוטב. למעלה עם קמצוץ של מלח פטרוזיליה. תטעם פרוסת עגבניות לתיבול. לסחוט את מיץ הלימון על האבטיח. מתבלים את פרוסות המוצרלה עם מלח פטרוזיליה וקצת רוטב, גם כן. מסדרים את העגבניות, מוצרלה וקוביות אבטיח על 6 צלחות מלבניות.