סלט עוף דרום-מערבי
סלט עוף דרום-מערבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלה דפנה, מלח, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. עם כפית ציון 50%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: סלט עוף דרום-מערבי, סלט עוף דרום-מערבי, ו סלט עוף דרום-מערבי.
הוראות
למלא מחבת גדולה עם 1 אינץ ' (2.5 סנטימטרים) של מים.
מוסיפים פרוסות לימון, עלה דפנה, גרגירי פלפל ו -2 / 3 מהטימין, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים עוף, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15-18 דקות, הופכים עוף פעם אחת, עד שהמיצים מתבהרים והעוף כבר לא ורוד.
מוציאים עוף מנוזל ומניחים בצד להתקרר.
במחבת קטנה מערבבים יחד את הפפריקה והטימין שנותר על אש בינונית-נמוכה למשך 2 דקות. בקערה קטנה מקציפים יחד את תערובת הפפריקה הקלויה, המיונז, השמנת החמוצה, המלח, הפלפל הטחון ואגוז המוסקט עד לקבלת תערובת אחידה.
קוביית עוף מקורר ומעבירים לקערה בינונית.
מוסיפים רוטב מוכן, תירס, כוסברה, פלפל תפוז וג ' לפנו וזורקים עד לציפוי אחיד.
מגישים חם, או מקררים עד שמוכן להגשה.