סלט עוף פובלנו
סלט עוף Poblano עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1141 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 66 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו סלרי, בצל, פלפלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 94% המנה הזו מעולה. נסו רוטב סלט כוסברה Poblano עם סלט עוף חריף, סלט עוף Poblano, ו סלט עוף עם ויניגרט Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (175 מעלות C).
מעיל פלפלים poblano עם כמות קטנה של שמן או תרסיס בישול.
מניחים ישירות על מדף התנור. על תבנית אפייה, לשלב את הבצל, פלפלים אדומים וירוקים, סלרי ותירס.
צולים את הירקות והפלפלים במשך כ -15 דקות בתנור שחומם מראש. בדוק מדי פעם, ולהסתובב או לערבב לפי הצורך אפילו בראונינג.
הסר מהתנור, ומקרר עד הצורך.
לקרוע את טורטיות התירס לחתיכות, ולמקם אותם במעבד מזון. תהליך לתוך פירורים בסדר. לעשות זאת בקבוצות קטנות יותר במידת הצורך.
מניחים פירורים על צלחת. בקערה רדודה, לטאטא יחד את הביצים והחלב.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. טובלים חצאי חזה עוף לתוך פירורי טורטייה מעיל, ואז לתוך תערובת הביצה, ושוב בפירורי טורטייה לתת להם ציפוי עבה נחמד. מטגנים את העוף עד חום זהוב בכל צד, כ 4 דקות לכל צד. אם העוף שלך עבה ולא מבושל דרך כאשר הציפוי הוא השחמה, אתה יכול למקם אותו בתנור החם כדי לסיים אותו. כאשר נעשה, לקרר עד מקורר לחלוטין.
לקלף ולזרוע את הפלפלים poblano.
מניחים לתוך מעבד מזון יחד עם המיונז. מחית עד חלקה, ולהניח בצד.
כשהכל מתקרר, קוביות חזה עוף. במעבד מזון גדול, לשלב את העוף וירקות קלויים. להתמזג מיונז poblano עד עקביות הרצוי הוא הגיע. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.