קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט עוף פיליפיני

סלט עוף פיליפיני
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם צימוקים, חזה עוף, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט מקרוני פיליפיני בסגנון, Afritada עוף פיליפיני, ו Adobo עוף פיליפיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר מים לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיף את חזה העוף למים ומבשלים עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
3
הסר את העוף מהמים ולאפשר להתקרר לפני גריסת הבשר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
בעוד העוף מבשל, להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את המקרוני לרתיחה עד מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול עד שהפסטה מתקררת למגע.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
6
מוסיפים לקערה עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים את האננס, תפוח, סלרי, גזר, וצימוקים לקערה; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
צימוקיםצימוקים
גזרגזר
סלריסלרי
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את המיונז, הסוכר והמלח המתובל; מערבבים בעדינות את התערובת עד מצופה שווה. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח מתובלמלח מתובל
מיונזמיונז
סוכרסוכר