הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם צימוקים, חזה עוף, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלט מקרוני פיליפיני בסגנון, Afritada עוף פיליפיני, ו Adobo עוף פיליפיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר מים לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיף את חזה העוף למים ומבשלים עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
3
הסר את העוף מהמים ולאפשר להתקרר לפני גריסת הבשר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בעוד העוף מבשל, להביא סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים את המקרוני לרתיחה עד מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני
עוף שלם
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול עד שהפסטה מתקררת למגע.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
6
מוסיפים לקערה עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מערבבים את האננס, תפוח, סלרי, גזר, וצימוקים לקערה; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אננס
צימוקים
גזר
סלרי
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים את המיונז, הסוכר והמלח המתובל; מערבבים בעדינות את התערובת עד מצופה שווה. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.