סלט עוף רוטיני
סלט עוף רוטיני מתכון יכול להתבצע בסביבות 2 שעות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 647 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים מלח ופלפל, חלב, טימין וגבינת פרמזן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 54%, וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט רוטיני קשיו-עוף, סלט רוטיני עוף קשיו, ו סלט אנטיפסטו רוטיני.
הוראות
ממלאים סיר במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מבשלים את חזה העוף במים הרותחים עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים מתבהרים, כ -10 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז חזה העוף צריך לקרוא לפחות 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
חותכים את השד לקוביות ולהפיץ בשכבה אחת על צלחת; מקום עוף במקרר במשך שעה 1, או עד מקורר לחלוטין.
ממלאים סיר במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה למים הרותחים; מבשלים עד שהפסטה מתבשלת, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -8 דקות.
מסננים, ולשטוף ביסודיות עם מים קרים כדי להתקרר.
מערבבים יחד את הסלרי, גבינת הפרמזן, הבצל הירוק, המיונז, השמנת החמוצה, החלב, הפטרוזיליה, הבזיליקום והטימין בקערה גדולה. מקפלים את העוף, הרוטיני והאפונה לתערובת המיונז. מתבלים במלח ופלפל. מצננים במקרר למשך 1 שעה.