סלט פוטנסקה מתכון מוכן תוך 10 דקות בערך. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 193 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל, שן שום, פטרוזיליה עלים שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט פוטנסקה, פוטנסקה סלט עגבניות עם צלפים מטוגנים, ו פסטה פוטנסקה, סלט לבבות ארטישוק שבור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים עגבניות, בצל, צלפים, זיתים, אנשובי, שום ופטרוזיליה בקערה בינונית. שמלה עם טפטוף של שמן זית כתית, רק מספיק כדי לייפות קלות את הסלט, 1 עד 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים בזיליקום, מלח ופלפל, לזרוק שוב ולהתאים תבלינים, לטעמך.