קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פטרוזיליה-פארו

סלט פטרוזיליה-פארו
סלט פטרוזיליה-פארו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 111 קלוריות. ראש לחנות ולקחת פלפל, שמן זית, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם התרשם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 67%. מתכונים דומים: סלט פטרוזיליה-פארו, סלט פארו עם פסטו פטרוזיליה, ו ריזוטו תירס מתוק, גאודן ופארו בתוספת 15 פארו נוספים שתאהבו לנצח.

הוראות

1
מחממים פארו לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
2
שלב חומץ ו -5 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה בינונית; מערבבים במטרפה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים פארו מבושל ופטרוזיליה לתערובת חומץ; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פארו מבושלפארו מבושל
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
4
וריאציה 1: עגבניות ומלפפון הכינו מתכון בסיס דרך שלב 2, והחליפו 1 1/2 כפות מיץ לימון טרי בחומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
מיץ לימוןמיץ לימון
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
בסיסבסיס
5
מוסיפים פארו מבושל, 1/2 כוס עגבנייה טרייה חתוכה לקוביות, 1/2 כוס מלפפון חתוך לקוביות, 1/4 כוס עלי פטרוזיליה טריים קצוצים, 1/4 כוס נענע טרייה קצוצה ו 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ לתערובת מיץ לימון; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
פארו מבושלפארו מבושל
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ לימוןמיץ לימון
מנטה טרייהמנטה טרייה
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
6
מגיש 4 (גודל מנה: 3/4 כוס) קלוריות 97; שומן 4 גרם( שבת 5 גרם); נתרן 330 מג
7
וריאציה 2: בזיליקום ותירס להכין מתכון בסיס דרך צעד
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
בסיסבסיס
תירסתירס
8
מחממים 1 כף שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים 1 כוס גרעיני תירס טריים (כ -2 אוזניים) למחבת; מטגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טריתירס טרי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים לוויניגרט פארו מבושל, תירס ו -1 / 2 כוס בזיליקום טרי קצוץ; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פארו מבושלפארו מבושל
בזיליקום טריבזיליקום טרי
ויניגרטויניגרט
תירסתירס
11
מגיש 4 (גודל מנה: כ 3/4 כוס) קלוריות 157; שומן 9 גרם( שבת 1 גרם); נתרן 332 מג
12
וריאציה 3: בצל, פטה ופלפל אנגלי הכינו מתכון בסיס דרך שלב 2, תוך השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
בסיסבסיס
גבינת פטהגבינת פטה
מלחמלח
13
מחממים 1 כף שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים 1/2 כוס בצל אדום חתוך לקוביות ו 1/2 כוס פלפל כתום חתוך לקוביות למחבת; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתוםפלפל כתום
בצל אדוםבצל אדום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים לוויניגרט פארו מבושל, בצל ופלפל; לזרוק לציפוי. מקפלים פנימה 1/4 כוס גבינת פטה מפוררת.
מרכיבים שתצטרך
פארו מבושלפארו מבושל
פלפלפלפל
גבינת פטהגבינת פטה
ויניגרטויניגרט
בצלבצל
16
מגיש 4 (גודל מנה: 3/4 כוס) קלוריות 156; שומן 4 גרם( שבת 4 גרם); נתרן 136 מג