קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פטריות קלוי עם אגוזי לוז

סלט פטריות קלוי עם אגוזי לוז
סלט פטריות קלוי עם אגוזי לוז נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט פטריות חם עם אגוזי לוז, סלט גזר עם אגוזי לוז קלויים, ו סלט רומיין נבול עם אגסים קלויים, טלג'יו ואגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
פטריות נפרדות לאשכולות קטנים (או אם כובעים בודדים, פרוסה עבה). ערמה על גבי תבנית אפייה, טפטוף בשמן זית, ועונה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מוסיפים קורנית וזורקים היטב את המעיל. צולים בשכבה אחת עד רוחש משחימים על הקצוות, על 15 דקות, מפנה פעם באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
שים שאלוט, כמה צובטים של מלח, כמה טחנות של פלפל, ואת החומץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בואו לשבת 10 דקות כדי לרכך ולהרגיע את שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
מוסיפים שמן אגוזי לוז ומקציפים במרץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
חותכים לרוחב endive ולשים בקערת הגשה עם חסה ופטרוזיליה. מתבלים קלות עם מלח וזורקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אנדיבאנדיב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים פטריות קלויות חמות ויניגרט ולזרוק בעדינות אבל ביסודיות. למעלה עם תלתלים מנצ ' גו ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
אגוזי לוזאגוזי לוז
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
9
* למצוא פטריות בשוקי החקלאים וחנויות מכולת מצוידות היטב; שמן אגוזי לוז קלוי זמין בחנויות כאלה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
טיפים לחנות טבחים: ללא קשר למגוון, כל הפטריות צריכות להריח מתוק וארצי ויש להם כובעים יבשים, מוצקים, לא ניזוק. אם הם ספוגיים או דביקים, להתרחק. חנות: לשמור בשקית נייר (אחסונם פלסטיק נרקב אותם), מקורר, עד 4 ימים. גם אם הם הופכים יבשים לחלוטין, הם יהיו בסדר בתבשילים; המיצים להשרות אותם בחזרה. נקי: לנגב עם מגבת נייר בקושי לחה. אם הם מאוד מלוכלכים או חוליים, להתנשף בקצרה במים קרים לשפשף עם מברשת קטנה, ואז יבש מיד (הם מקבלים רטוב מהר). לבשל או לא לבשל?: רוב המומחים ממליצים לבשל את כל הפטריות האכילות כי, בדרגות שונות (ותלוי באדם), הם קשים לעיכול גלם. כמו כן, לרבים יש רעלים שהבישול הורס. עם זאת, אין הוכחה חותכת כי אכילת פטריות גלם קלות, במיוחד במתינות, מזיק.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק