סלט פירות טריים בקיץ נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. . אם יש לכם לימונדה להתרכז, נתחי אננס, עלי חסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט קיץ פירות טריים, בריא קיץ טרי פירות טארט, ו פירות קיץ טריים בסירופ ג'ינג'ר-יין.
הוראות
1
בקערת סלט גדולה, לזרוק בעדינות את האבטיח, מלון, אננס, תותים, אפרסקים, ענבים וקיווי עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
מלון
אבטיח
(תערובת תבלינים קובנית)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ענבים
עוגות אורז מוצ'י צבעוניות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים את המים ומיץ תפוזים, לימונדה מתרכזת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
לימונדה
תפוזים מנדרינה ופיסטוקים קצוצים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את הרוטב על סלט פירות. בעדינות לזרוק, ומפזרים את הסלט עם אגוזי פקאן קלויים.