קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

סלט פירות ים איטלקי צונן

סלט פירות ים איטלקי צונן
המתכון סלט פירות ים איטלקי צונן מוכן בכ 2 שעות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.8 דולר למנה. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הציון הזה מוצק. נסו סלט פסטה פירות ים צונן שמנת אולטימטיבי, סלט פסטה פירות ים צונן עם רוטב יוגורט ג'ינג'ר, ו סלט פירות ים איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקלמרי וחלב החמאה בכלי זכוכית גדול. מכסים ומקררים במשך 30דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
דיונוןדיונון
2
מסננים ושוטפים.
3
מעבירים לקערת ערבוב ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1
שלב את החומץ, השום, גרידת הלימון והמיץ בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לטאטא את השמןלאט כדי להתחלב. לאחר מעובה, לטאטא את הפטרוזיליה, כוסברה, אורגנו וקליונים. מתבלים במלח ופלפל. מקררים במיכל אטום עד מוכן לשימוש (אועד 48 שעות).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מקום 12 כוסות מים קרים, אתסלרי, גזר,בצל,פטרוזיליה,טימין,עלי דפנה,צ ' ילי, לימוןגרגירי פלפל שחור לתוך סיר גדול מצויד מצורף מסננת רשת בסדר. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה.פואצ ' על ידי הנחת הקלמרי והשרימפס למסננת ומבשלעד שהקלמרי יציב והשרימפס ורוד, בערך3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
דיונוןדיונון
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוציאים לערבובקערה ומניחים בצד. ציד את הצדפות עד שהקליפות נפתחות, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3
העבירו את הצדפות לרכיכות העלומות שכבר, וזרקו קליפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
מוסיפים את הפרוסהעגבניות לרכיכה. זורקים עם שני שליש מהוויניגרט, מתבלים ומכניסים למקרר עד שהם מצוננים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
רכיכהרכיכה
5
לסלט: זורקים בעדינות את הארוגולה והשומר בקערת ערבוב גדולה עם הוויניגרט שנותר לציפוי.מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מעבירים לכלי הגשה גדול. מסדרים את פירות הים הכבושיםעל הסלט.
7
מקשטים בקוביות העגבניות, הבצל הירוק, טריזי הלימון וכוסות השומרסביב הפלטה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ארוגולה ישראלית ארוזה קלות, שטופה וקצוצהארוגולה ישראלית ארוזה קלות, שטופה וקצוצה2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'זרועות וצינורות קלמרי, ניקו וחתכו לטבעות בגודל 1 אינץזרועות וצינורות קלמרי, ניקו וחתכו לטבעות בגודל 1 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1( חצילים)גזר, לא קלוף וחותך לחתיכות בגודל 1/2 אינץגזר, לא קלוף וחותך לחתיכות בגודל 1/2 אינץ2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץצלעות סלרי, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1קטןנורת שומר, גזוזה, כריכות שמורות ופרוסות דקותנורת שומר, גזוזה, כריכות שמורות ופרוסות דקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים4sprigsמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים2ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון1מיץ וגרידת לימוןמיץ וגרידת לימון6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1לימון, חתוך לפרוסותלימון, חתוך לפרוסות1לימון, פרוס דקלימון, פרוס דק4sprigsטימין לימון טריטימין לימון טרי907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צדפות קטנות, קרצפות, זקנים הוסרוצדפות קטנות, קרצפות, זקנים הוסרו1בצל, עור, חצוי ורבעיבצל, עור, חצוי ורבעי11 כף אורגנו מיובשקצוצים גס עלים אורגנו טריקצוצים גס עלים אורגנו טרי1עגבניות שזיף, זרע קצוץ דקעגבניות שזיף, זרע קצוץ דק1צ'ילה אדומה מיובשתצ'ילה אדומה מיובשת2בצל ירוק, קצוץ בערךבצל ירוק, קצוץ בערך2בצל ירוק, פרוס על ההטיהבצל ירוק, פרוס על ההטיה1חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות חצויות ופרוסות דקעגבניות חצויות ופרוסות דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין לבןחומץ יין לבן454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס זנב עד גיל 21/25, קלוף ומעוצבשרימפס זנב עד גיל 21/25, קלוף ומעוצב