המתכון סלט פירות ים איטלקי צונן מוכן בכ 2 שעות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.8 דולר למנה. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הציון הזה מוצק. נסו סלט פסטה פירות ים צונן שמנת אולטימטיבי, סלט פסטה פירות ים צונן עם רוטב יוגורט ג'ינג'ר, ו סלט פירות ים איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את הקלמרי וחלב החמאה בכלי זכוכית גדול. מכסים ומקררים במשך 30דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
דיונון
2
מסננים ושוטפים.
3
מעבירים לקערת ערבוב ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1
שלב את החומץ, השום, גרידת הלימון והמיץ בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לטאטא את השמןלאט כדי להתחלב. לאחר מעובה, לטאטא את הפטרוזיליה, כוסברה, אורגנו וקליונים. מתבלים במלח ופלפל. מקררים במיכל אטום עד מוכן לשימוש (אועד 48 שעות).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מקום 12 כוסות מים קרים, אתסלרי, גזר,בצל,פטרוזיליה,טימין,עלי דפנה,צ ' ילי, לימוןגרגירי פלפל שחור לתוך סיר גדול מצויד מצורף מסננת רשת בסדר. מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה.פואצ ' על ידי הנחת הקלמרי והשרימפס למסננת ומבשלעד שהקלמרי יציב והשרימפס ורוד, בערך3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
דיונון
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוציאים לערבובקערה ומניחים בצד. ציד את הצדפות עד שהקליפות נפתחות, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
3
העבירו את הצדפות לרכיכות העלומות שכבר, וזרקו קליפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
מוסיפים את הפרוסהעגבניות לרכיכה. זורקים עם שני שליש מהוויניגרט, מתבלים ומכניסים למקרר עד שהם מצוננים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
רכיכה
5
לסלט: זורקים בעדינות את הארוגולה והשומר בקערת ערבוב גדולה עם הוויניגרט שנותר לציפוי.מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסרי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מעבירים לכלי הגשה גדול. מסדרים את פירות הים הכבושיםעל הסלט.