קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סלט פירות ים חם עם פיסטוק וצלפים

סלט פירות ים חם עם פיסטוק וצלפים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים, סלטים רציניים: סלט תפוחי אדמה חם של פטרישיה ולס עם צלפים , בצל ירוק & מנטה, ו עוף מצופה פיסטוק עם סלט שעורה חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
במכתש, להלום את אנשובי עם פיסטוקים, צלפים, שום ו 1 כף של שמן זית עד חלקה למדי. מערבבים את 3 כפות הנותרים של שמן זית ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיף את השרימפס ומבשל עד רק לבן לאורך, על 20 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיף את הדיונון לסיר ומבשל עד המשרד רק, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מסננים את הדיונון ומעבירים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את רוטב הפיסטוק לקערה עם מאכלי הים וזורקים למעיל. תלוש את הסלט על צלחות ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון