סלט פירות ים חם עם פיסטוק וצלפים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים, סלטים רציניים: סלט תפוחי אדמה חם של פטרישיה ולס עם צלפים , בצל ירוק & מנטה, ו עוף מצופה פיסטוק עם סלט שעורה חם (מתכונים דומים).
הוראות
במכתש, להלום את אנשובי עם פיסטוקים, צלפים, שום ו 1 כף של שמן זית עד חלקה למדי. מערבבים את 3 כפות הנותרים של שמן זית ומיץ לימון.
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את השרימפס ומבשל עד רק לבן לאורך, על 20 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה.
מוסיף את הדיונון לסיר ומבשל עד המשרד רק, על 20 שניות.
מסננים את הדיונון ומעבירים אותם לקערה.
מוסיפים את רוטב הפיסטוק לקערה עם מאכלי הים וזורקים למעיל. תלוש את הסלט על צלחות ולהגיש.