סלט פירות ים ספרדי
סלט פירות ים ספרדי עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 620 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה, זיתים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הזיתים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שוקולד שיבולת שועל כקינוח. נסו פסטה מאכלי ים ספרדית, אורז ספרדי פירות ים, ו אורז פירות ים ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
מברישים את השרימפס והדיונון בשמן קנולה, מפזרים מלח ופלפל וגריל עד מעט חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות לחסילון ו 6 דקות לגופי דיונון וזרועות.
מערבבים את השרימפס, דיונון, סרטן, פלפלים, סלרי, בצל, זיתים, קורנישון ופטרוזיליה בקערה גדולה. בקערה שנייה, לטאטא יחד את החומץ, שמן זית, גרידת לימון ומיץ, ומתבלים עם מלח ופלפל.
יוצקים מעל הסלט וזורקים לשלב. מכסים ומקררים במשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.