סלט פירות ים עם רוטב טרגון שמנת נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 495 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך אבוקדו, צדפות, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. מתכונים דומים: סלט פירות ים עם טרגון שמנת-רוטב חרדל, סלט שעועית ירוקה עם רוטב טרגון שמנת, ו סלט שרימפס ואבוקדו עם רוטב טרגון שמנת.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים שרימפס, צדפות וקלמרי. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת תלול רק עד שרימפס הם ורודים מבחוץ אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מסננים פירות ים לטבול במי קרח עד קר; לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
קישואים, לא קלופים וקצוצים
4
בינתיים, לשלב מיונז, קליפת לימון ומיץ, טרגון, חרדל, ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל במעבד מזון. להסתחרר עד חלקה.