קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות24
ציון בריאות3
מגזין

סלט פסטה בסגנון מעדנייה

סלט פסטה בסגנון מעדנייה
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, סלט פסטה בסגנון מעדנייה עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא חלב לנסות. תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 24 מנות עם 136 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם מלפפונים, תיבול עילאי לסלט, פסטה ספירלית טריקולור וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון זול. עם ציון של 21% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט פסטה בסגנון מעדנייה , סלט פסטה בסגנון מעדנייה וסלט פסטה בסגנון מעדנייה .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
בקערה גדולה מערבבים את הפסטה, המלפפונים, הבצל, הפלפל הירוק והעגבניות. בקערה קטנה, טורפים את הרוטב לסלט ואת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מטפטפים על תערובת הפסטה ומערבבים לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר לשעה לפחות. לזרוק בעדינות ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.